X

Apertura puertas: 18:30

Inicio concierto: 19:00

Concerts dels combos de Pop Rock de l'EMMCAen la setmana de concerts de Nadal.

L'EMMCA encara la setmana de concerts de Nadal actuant a diferents espais de la ciutat com el Centre Cultural de Bellvitge, el Teatre Joventut o la mateixa seu central de l'EMMCA, i aquest any també a l'Espai Zowie del Bass Valley.

Serà un concert intens, trepidant: més de 90 alumnes passaran per l'escenari, en total 15 bandes de pop rock, incloent-hi el cor gospel, un concert d’hora i mitja, on podrem veure diferents estils de música moderna, alumnes de diferents edats compartint escenari, i sent els responsables de la microfonia i del contacte amb els tècnics de so de la sala.

La música moderna a L'Hospitalet està als barris, a les places, a les festes, als circuits culturals de la ciutat, i ben aviat en noves ofertes pedagògiques que es duran a terme a l'EMMCA. L'evolució d'aquest àmbit dins de l'EMMCA, el retorn a la ciutat en forma d'activitats i/o concerts, la motivació de l'alumnat i l'autonomia de l'alumnat fa que aquest 19 de desembre a les 19:00h ens proposin un concert excel·lent, energètic, frenètic i per gaudir. No us ho perdeu!!

Entrada gratuïta fins omplir l'aforament

Tickets